GLX ungdom 

I Gladsaxe Kano og Kajakklub har vi skabt  træningsmuligheder til alle børn og unge, uanset alder, niveau og konkurrencelyst. Derfor er ungdomsafdelingen inddelt i tre hold, hvor vi samtidig forsøger at skabe et godt fællesskab på tværs. 
De tre hold dækker over et tur-, trænings-, og kaphold, der til sammen giver mulighed for at dyrke sporten på alle niveauer. 

Turholdet 

Turholdet rummer bredden. Holdet tager imod nye unge roere i alle aldre og giver dem et trygt miljø at lære at ro kajak i. Samtidig er der god plads til udvikling uanset om man ønsker at ro konkurrence eller bruge kajak som motion og fællesskab i naturen. 
Optagelseskrav: 
Du kan begynde at ro kajak hos os når du er fyldt 8 år. 
Du skal være tryg ved vand og kunne svømme.
Påklædning: 
Husk rotøj og skiftetøj! Tag hellere lidt ekstra skiftetøj med de første gange. Og gerne et vindtæt lag yderst. Rotøj er praktisk tøj, som let kan tørre. Løbetøj/skiundertøj er rigtigt velegnet. Bomuld er ikke så velegnet.
Kontakt vedr. information og prøvetime:
Anja Jensen-Dahm
anja@jensen-dahm.dk
Tlf +45 30694349
Træningstider: Mandag og onsdag 17.00-18.15
Udendørssæson: 1. maj til 30. September 

Konkurrencer:
Ror man på turholdet er der mulighed for at deltage i Paddle Battle Cups, som er en god mulighed for at stifte bekendtskab med konkurrencer. Derudover kan man deltage i den lokale regatta og andre motionsløb i området, inklusiv det ugentlige onsdagsløb, som klubben arrangerer. 

Prøvetime: Hver mandag i maj og juni efter aftale .  


Træningsholdet

På træningsholdet er der fokus på mere målrettet træning og programtræning, der skal gøre roerne klar til konkurrence. Holdet er primært for U10, U12 og U14 der kan eller er tæt på at kunne ro i kapkajak. 
Programmerne bygger på Talentcenter Hovedstadens (TCH ) programmer som er tilpasset alder og niveau. 
Træningsholdet er skabt for at lave en god overgang fra børne- og motionsroer til kaproer, men det vigtigste for ro på træningsholdet, er at man har lysten til seriøs træning og programmer! 

Træningstider 
Mandag 17.00-18.15 
Onsdag 17.00-18.15 (Onsdagsløb)
Fredag 16.00-17
Weekend: Selvtræning (styrke/løb), samt tilbud om træning i mandskabsbåd (datoer meldes ud løbende) 
Udendørssæson: Påske til efterårsferie 

Konkurrencer
Roerne kan deltage Regattaer og DKF løb i hele landet. Der er planlagt deltagelse i klubbens ugentlige onsdagsløb, og der er stadig mulighed for deltagelse i Paddle Battle Cups. 


Kapholdet

På Kapholdet er der fokus på kajak på elite niveau. Holdet tager imod U14 roere fra træningsholdet og agerer overgang til TCH. Derudover fungerer det som træningstilbud for vores TCH ungdomsroere, når de ikke træner på talentcenteret . Derfor er det også TCH’s programmer der formidles her. 
Kajak 
Træning: 7-10 gange ugentligt  
Udendørssæson: Når vind og vejr tillader det 

Konkurrencer 
På kapholdet forventes det, at roerne stiller til stævner både lokalt, nationalt og internationalt.

Kajakker 
Klubben har en bred vifte af kajakker i forskellige sværhedsgrader, som stilles til rådighed under træning. Dermed er der rig mulighed for at blive udfordret og udvikle sig. 
På trænings- og kapholdet får man desuden mulighed for at få stillet en kajak personligt til rådighed af klubben. På den måde er man sikret, at der altid er en kapkajak der passer i størrelse og er indstillet efter ens vægt. 

Træningslejr 
Alle roere har mulighed for at deltage på træningslejre. Udbuddet varierer og er tilrettelagt roere på alle niveauer. Lejrene strækker sig fra en weekend til 3 uger og ligger typisk i forbindelse med skoleferierne. 


Vi har en hyggelig og uformel stemning, vi hygger os når vi er sammen, både på vandet og i klubben. Og sådan skal det blive ved med at være.
Vi elsker at ro kajak, og vi glæder os til at give dig rigtig mange sjove og spændende oplevelser på vandet.
Og vi hygger os sammen. Hver onsdag er der mulighed for at deltage i fælles grillaften i forbindelse med vores traditionelle Onsdagsløb. Man skal selv medbringe mad til grillen og dine forældre er velkomne til at deltage.
Vores Børne- og ungdomshold bygger på nogle meget traditionelle principper:
• Der skal være plads til alle, lige meget om man vil være verdensmester eller man bare vil have en hyggetur. (flere af vores tidligere børneroere har været til både OL, VM og EM flere gange)
• Vi vil have et hold, hvor alle er kammerater, og alle skal syntes at det er sjovt og rart at være til træning
• Vi hjælper hinanden når vi kan
• Du skal være villig til at prøve noget nyt. Vi forventer ikke at alting lykkes, men vi forventer at du giver det et forsøg
• Vi sætter sikkerhed meget højt, og forventer, at du aktivt følger de få og enkle regler vi har