Kano

Trænger du til at slappe af efter dagen eller ugens stress og strabadser, har du her muligheden. Når turkanoen først er i vandet, går det absolut ikke hurtigere, end du selv ønsker. Turens længde bestemmer du selv. Du har mulighed for at sejle fra den ene sø til den anden samt overnatte i den vilde natur på de anlagte pladser.

Vi har plads til 70 private kanoer i klubbens bådehus. Hvis du ikke har egen kano, er der mulighed for at låne en af klubbens seks turkanoer. Fire af kanoerne er dog ikke udstyret så righoldigt som selvejernes.

Pluto og Snehvide der er klubbens turkanoer med udstyr. Pluto er en Furesøkano og Snehvide er en Pinara. Begge disse er udstyret med både hynder og oversejl. De indbyder til en yderst behagelig tursejlads, evt. med overnatning. Snehvide er den hvide kano der ligger på plads 71 i port 8. Pluto er den gule kano der ligger på plads nr. 72 ligeledes i port 8. Du kan reservere disse i rokort.

Regler for at benytte Pluto kan du finde her

Klubbens turbåde kan lånes af klubbens aktive medlemmer, i den tid du ønsker (max 72 timer), du skal blot reservere kanoen.

Hvis du ønsker at ro i turkano kan du tilmelde dig (Se indmeldelse).

I de perioder, hvor vi har venteliste på bådplads, skal du som minimum indmeldes som "passiv" for at stå på ventelisten.
Hvis du ønsker at benytte klubbens både samt øvrige faciliteter, men ikke har bådplads, skal du indmelde dig som ”aktiv” i klubben.
For nærmere info samt indskrivning på venteliste kontakt:

Gladsaxe Kano og Kajakklub 
Email: gladsaxekanoogkajak@gmail.com