Info om begynderkursus

Begynderhold 2024

 

Vi afholder intensivt weekendkursus i maj fra 4 – 5 maj 2024. Forud for majkurset vil der blive afholdt et infomøde d. 23 april kl. 19.00).  

Weekendkurset i august afholdes d. 10 – 11 august 2024.  Forud for augustkurset vil der blive afholdt et informationsmøde mandag d. 05 august kl. 19.00.   

Begge dage i weekendkurset er fra kl. 9-17. Forudsætninger for at kunne deltage er en rimelig fysisk og en o.k. basis kondi. Ikke vandskræk, samt i stand til at svømme. 

Weekenden er primært afsat til at få lavet en masse øvelser, og får roet nogle kilometrer. Derefter vil der være en frironingsperiode på ca. 3 uger, hvor der roes tirsdage og torsdage kl. 18.00 - ca. 21.30. I kan også være heldige at der kan komme tilbud om frironing i weekender, men dette er afhængig om vi kan skaffe trænere. 

Påregn af kunne deltage mest muligt i dette frironingsforløb. 

Samlet skal der roes min. 60 km, alle øvelser skal være gennemført tilfredsstillende og I skal kunne præstere at ro med rimelig teknik, før man frigives af instruktørerne til at ro selv hvorefter I får udleveret en nøglebrik til klubben. 

Der udstedes derefter et " kajak-kørekort" fra dansk kano- og kajakforbund; IPP2 licens til tur- og kapkajak, som kan benyttes hvis man ønsker at flytte til andre klubber rundt i landet. 

Forud for kursus skal du have svømmet 600 m i svømmehal med sportstøj ( f.eks. t- shirt og løbeshorts ) og medbringe bevis for dette før din start på kurset. Alternativt fremsender du en PDF af dette til Finn før kursusstart. Gladsaxe svømmehal er meget hjælpsomme ifm. Aflæggelse af prøve, men ring eller kør til din nærmeste svømmehal og spørg om de kan hjælpe. 

Hvis du ønsker at reservere en plads i maj eller august, så kontakt Finn Jeppesen på e-mail finn-jeppesen@mail.dk   for at høre om der er flere pladser, derefter indbetal 1500 kr. i kursusgebyr via klub administationen. Klubbens administration sender dig et girokort. Før kurset skal du fremsende dit fulde navn, adresse, civilstatus, mobilnummer, mail og fødselsår til Finn (maj- og augustholdene). 

Læs gerne på hjemmesiden under motionsroning for mere info om vores aktiviteter når du er kommet gennem kursus. 

OBS efter gennemført weekend, hvis man ønsker at fortsætte,  skal man melde sig ind i klubben og der indbetales klubkontingent 1900 kr. for forårsholdet og  950 kr. for efterårsholdet, for at deltage i frironingen. 

Når I er frigivet koster en nøglebrik 200 kr. 

Du er velkommen til at stille flere spørgsmål til undertegnede 😊, 

Med venlig hilsen Finn Jeppesen, instruktør 

 mobil 30125609