Info om begynderkursus

Begynderhold 2023, Trim

 

Vi afholder intensivt weekendkursus i maj fra 6 - 7.5 2023, samt et i august: 12 - 13.8 2023. Begge dage fra kl. 9-17. Forudsætninger for at kunne deltage er en rimelig fysisk og en o.k. basis kondi, ikke vandskræk, samt i stand til at svømme. 

Weekenden er primært afsat til at få lavet en masse øvelser, og får roet nogle kilometer. Derefter vil der være en frironingsperiode på ca. 3 uger, hvor der roes tirsdage og torsdage kl. 18.00 - ca. 21.30. I kan også være heldige at der kan komme tilbud om frironing i weekender, men dette er afhængig om vi kan skaffe trænere. 

Påregn af kunne deltage mest muligt i dette frironingsforløb. 

Samlet skal der roes min. 60 km, alle øvelser skal være gennemført tilfredsstillende og du skal kunne præstere at ro med rimelig teknik, før man frigives af instruktørerne til at ro selv hvorefter du får udleveret en nøglebrik til klubben – se nedenfor. 

Der udstedes derefter et " kajak-kørekort" fra Dansk Kano- og Kajakforbund; IPP2 licens til tur- og kapkajak, som kan benyttes hvis man ønsker at flytte til andre klubber rundt i landet. 

Forud for kursus skal du have svømmet 600 m i svømmehal med sportstøj (f.eks. t- shirt og løbeshorts) og medbringe bevis for dette før din start på kurset. Alternativt fremsender du en PDF af dette til hhv. Gitte eller Finn før kursusstart. Gladsaxe svømmehal er meget hjælpsomme ifm. aflæggelse af prøve, men ring eller kør til din nærmeste svømmehal og spørg om de kan hjælpe. 

Hvis du ønsker at reservere en plads i maj, så kontakt Gitte Seiler på e-mail gitte@fam-seiler.dk  for at høre om der er flere pladser, derefter indbetal 1500 kr. i kursusgebyr via klub administrationen. Klubbens administration sender dig et girokort. Før kurset skal du fremsende dit fulde navn, adresse, mobilnummer, mail og fødselsår til hhv. Gitte (maj) eller Finn (august). 

Hvis du ønsker at reservere en plads i august, så kontakt Finn Jeppesen på e-mail finn-jeppesen@mail.dk for at høre om der er flere pladser, derefter indbetal 1500 kr. i kursusgebyr. Foregår på samme vis som ovenstående. 

Læs gerne på hjemmesiden under motionsroning for mere information om vores aktiviteter når du er kommet gennem kursus. 

OBS: Efter gennemført weekend og hvis du ønsker at fortsætte (ca. 90 % gennemfører), skal der indbetales klubkontingent på 1800 kr. for junihold og 900 kr. for augusthold, for at deltage i frironing og du kan så efter fuldført kursus deltage i klubbens aktiviteter. 

Når du er frigivet koster en nøglebrik 200 kr. 

Har du spørgsmål er du velkommen!  

Hilsen  

Gitte Seiler, mobil 22328100 (helst aften) og  

Finn Jeppesen, mobil 30125609 

Klubbens konto i Nordea: 2256-0754657103
Klubbens konto i Danske Bank: 3140-3015058943