Børn og unge

Ungdomsroning i Gladsaxe

Vi har to ”Hold” i ungdomsafdelingen. Dem som vil hygge og dem som vil ro hurtigt. Du bestemmer helt selv om du er til hygge og leg, eller om du er til fart og konkurrence. Og det er helt OK at skifte undervejs!

Er du til roning og hygge, så kan du se frem til ture på søerne, mølleåen og badeture til Furesøen. Vi bygger en masse leg ind i træningen når vi ror, så det hele ikke kun bliver hygge og pjat, men så du oplever, at du bliver hurtigere og bedre hele tiden. Og fordi vi har mange forskellige bådtyper, så kan du hele tiden bliver udfordret – hvis du vil.

Er du til fart og konkurrence, så har vi en dygtig trænerstab, men mange års erfaring. Du kommer til at ro programmer, dyste mod dine kammerater fra klubben, og fra de andre klubber, og vi sørger hele tiden for, at du bliver udfordret så du vil opleve at bu bare bliver bedre og bedre. På Kapholdet, forventer vi at du kommer til træningen og har lyst til at give den gas.

Uanset hvad du vælger, så har vi fokus på sikkerhed og roteknik. Vi arbejder hele tiden med din teknik for at du kan ro hurtigere, men også så vi kan lære dig at ro pænt, og forebygge skader på længere sigt.

 

Forældre er velkomne

Vi ser gerne at forældrene involverer sig. Dels fordi det er rigtig godt at få feedback fra andre sider, men også fordi det hjælper med til at gøre roning og træning meget sjovere! Desuden vil vi gerne bygge videre på en tradition i klubben, hvor børne- og ungdomsholdet har nydt godt af forældrenes engagement og opbakning.

Har forældrene lyst, så er der mulighed for at lære at ro enten ved at deltage i familieroning eller melde sig på et af vores voksen hold, og så er der lagt op til mange timers familiehygge på vandet.

Åbent hus

Endnu ikke planlagt

Rotider

Mandag og Onsdag

Kl. 16.30 – 18.30

Kontakt

Anja Jensen-Dahm

anja@jensen-dahm.dk

Tlf +45 30694349

Facebook gruppe

www.facebook.com/groups/gladsaxe/

Kontingentsatser

Indmeldelsesblanket

Hvornår ror vi (ikke)

Vi ror altid! Eneste to undtagelser er når det tordner, og når der er is på søen.

Træningstider

Vi ror mandag og onsdag kl. 16.30 til 18.30 (Nogen gange lidt længere, og nogen gange lidt kortere)

Vi mødes kl. 16.15 og er klar til at gå på vandet ca. 16.30.

Optagelseskrav

Du kan begynde at ro kajak hos os når du er fyldt 8 år.

Du skal være tryg ved vand og kunne svømme.

 

 

Påklædning

Husk rotøj og skiftetøj! Tag hellere lidt ekstra skiftetøj med de første gange. Og gerne et vindtæt lag yderst. Rotøj er praktisk tøj, som let kan tørre. Løbetøj/skiundertøj er rigtigt velegnet. Bomuld er ikke så velegnet.

Vores sauna er altid tændt, så der er muligt at komme ind og få varmen under, eller efter træningen.

Kontakt vedr. information og prøvetime

Anja Jensen-Dahm

anja@jensen-dahm.dk

Tlf +45 30694349

Vi har en hyggelig og uformel stemning, vi hygger os når vi er sammen, både på vandet og i klubben. Og sådan skal det blive ved med at være.

Vi elsker at ro kajak, og vi glæder os til at give dig rigtig mange sjove og spændende oplevelser på vandet.

Og vi hygger os sammen. Hver onsdag er der mulighed  for at deltage i fælles grillaften i forbindelse med vores traditionelle Onsdagsløb. Man skal selv medbringe mad til grillen og dine forældre er velkomne til at deltage.

Vores Børne- og ungdomshold bygger på nogle meget traditionelle principper:

  • Der skal være plads til alle, lige meget om man vil være verdensmester eller man bare vil have en hyggetur. (flere af vores tidligere børneroere har været til både OL, VM og EM flere gange)
  • Vi vil have et hold, hvor alle er kammerater, og alle skal syntes at det er sjovt og rart at være til træning
  • Vi hjælper hinanden når vi kan
  • Du skal være villig til at prøve noget nyt. Vi forventer ikke at alting lykkes, men vi forventer at du giver det et forsøg
  • Vi sætter sikkerhed meget højt, og forventer, at du aktivt følger de få og enkle regler vi har
Klubbens konto i Nordea: 2256-0754657103
Klubbens konto i Danske Bank: 3140-3015058943