Standerstrygning 2020

31. oktober 2020 16:32 , af Jan H Lynge

Standerstrygning 2020

Det har været en sæson uden lige – på den lidt kedelige måde – Coronaen ramte os i marts, og intet har været normalt siden. Klubben har været lukket i en periode, næste alle stævner har været aflyst og det samme gælder pligtarbejde og en lang række andre arrangementer.

Heldigvis har sommervejret været fint, og i stedet for at rejse udenlands, har vi kunne ro ekstra meget i år. Det kan ses i Rokort hvor der er registreret rekord mange km, og 16 medlemmer har på nuværende tidspunkt roet mere end 1000 km.

Klubben har på nær i lukkeperioden summet af liv hele dagen. Der er blevet sprittet af, og vi har passet på hinanden, og heldigvis tillod smitterykket hen over sommeren, at vi kunne afholde onsdagsløb og efterfølgende fællesspisning.

Standerhejsningen blev aflyst, så vi har ikke fejret jubilarer, ikke døbt nye både og ikke uddelt km-trøjer for den forgangne sæson som vi plejer. Alt sammen noget vi havde håbet at kunne indhente ved standerstrygningen, men sådan skulle det ikke gå. Km-trøjer forsøger vi at uddele på anden vis, men resten må vente til coronasituationen tillader at vi igen samles i større grupper.

Årets standerstrygning er blevet udskud i håb om, at vi kunne forsamles flere sidst på måneden end i starten, men desværre gik den modsatte vej, og vi må nu kun forsamles 10 personer, så vi har strøget standeren uden den sædvanlige forsamling og efterfølgende fest.

Vi må håbe at vi kan gøre det bedre til den kommende standerhejsning

Jeg håber også, at vi til maj kan samles til en standerhejsning, der er helt som standerhejsninger i Gladsaxe Kano- og Kajakklub skal være, med godt vejr og masser folk der snakker om gamle dage og den kommende sæson, og som kan slutte dagen af med en fest.

Gladsaxe Kano- og Kajakklub

Konto nr.: