Ny privatlivspolitik

21. maj 2018 15:20 , af Mogens Pedersen

I anledning af at den nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj, har klubben har nu for første gang formuleret en privatlivspolitik.

Privatlivspolitikken beskriver hvilke data vi gemmer for alle medlemmer og til hvilke formål. Desuden beskrives bl.a. hvilke rettigheder du har og hvornår data slettes.

Under din profil (øverst til højre) her på hjemmesiden kan du til en hver tid se og styre dine privatlivsindstillinger og du kan se privatlivspolitikken. Her kan du fravælge visning af email, tlf, adresse og billede.

For almindelige medlemmer har det ikke den store betydning, da deres data ikke vises på hjemmesiden. Hvis man selv har lagt et billede ind på ens profil, vil det blive vist ved eventuelle opslag eller kommentarer. Det kan man fravælge i privatlivsindstillingerne.

For de ledere og trænere der vises under kontaktpersoner på hjemmesiden, skal der tages stilling til en separat samtykkeaftale. Kontaktpersoner kan godt acceptere aftalen, men så fravælge visning af email, tlf, adresse og billede, hvis det ønskes. Det vil stadig være muligt at kontakte dem via hjemmesiden.

Der arbejdes desuden på at fjerne de steder på hjemmesiden hvor email og telefon står som tekst, så de aktuelle indstillinger får fuld effekt.

Konto nr.: