Begynderkursus maj 2018

Der vil i 2018 blive afholdt begynderkursus i 2 omgange. Det første afholdes den 26. - 27 maj og det andet den 11. - 12. august

På kursus skal gennemføres en række øvelser, samt der bliver også mulighed for at få roet de første 10-20 km. Dette efterfølges af en fri-roningsperiode på 3 uger, hvor de nye roere skal ud og ro sammenlagt 60 km med øvede roere eller trænere. Dette vil der være mulighed for 2 hverdags aftener om ugen ( tirsdage og onsdage), Vi anbefaler der sættes højt prioritet af til dette.

Når de 60 km sammenlagt er roet, og man har betalt klubkontingent får man nøgle til bådehuset (Der skal betales 300 kr i depositium ), og kan ro på egen hånd i klubbens kajakker.

Forældre og børn/unge er velkommen på kursus sammen, men vi har dog bedste erfaringer med at børn starter alene, eller sammen med jævnalderende venner på børneholdet ( mandage og onsdag, se andet sted på hjemmesiden ).

Der kræves svømmebevis på 600 meter i svømmehal med tøj, før påbegyndelse af kursus.

Kursusgebyr er 1500 kr ved tilmelding, der er efter "først til mølle-princippet".

Dvs man skal sende en mail med navn, adresse, telefon, og fødselsår til jeanette@mikaja.dk , samt indbetalt 1500 kr til klubbens konto 3140 3015058943. Husk at påfører "begynderkursus", samt den ønskede weekend, samt navn. Pladsen er først reserveret når indbetalingen er registreret.

Desuden skal der betales klubkontingent på 1800 kr (dog kun 900 kr for augusthold ), der skal betales når weekenden er gennemført.

Der vil blive afholdt et fælles informationsmøde i klubben kort før det enkelte kursus. Tidspunkt er dog endnu ikke fastlagt.

Alle er velkommen, men kun de der allerede har betalt og reserveret kursusplads kan vi garanterer plads.

I vores klub frigives roere på niveau 2, i det system der kaldes Euro Paddle Pass (EPP). Hvorefter et bevis, der kan benyttes i andre klubber og det meste af Europa, udstedes fra Dansk Kano- og Kajakforbund.

Henter billeder...
Konto nr.: